Спочатку не повірила очам: Пенсіонерка вирішила полити квіти та знайшла у своєму саду... живого тюленя (фото, відео)

Нещодавно 72-річна британка Енн Пейдж вийшла зі свого будинку і була вражена несподіваним гостем, якого вона побачила. Справжній живий тюлень лежав на траві у її саду щонайменше за 32 кілометри від моря, інформують Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Жінка вийшла у сад, щоб полити рослини, близько 7:30 ранку. Вона робить це щодня, але цього разу все пішло не за планом. Пенсіонерка одразу ж помітила чималого тюленя на її газоні.

"Ми просто дивилися один одному в очі. Я залишила свою лійку і повернулася до будинку. Але потім вийшла знову, бо не могла повірити у те, що бачу", – розповіла Енн Пейдж.

Жінка мешкає у Лінкольнширі, її будинок розташований щонайменше за 32 кілометри від моря. Вона припускає, що тюлень переплив річку Вітхем, а потім річку Скірт, що за 6,5 кілометра від дому Енн Пейдж.

На допомогу пенсіонерці прийшов її син Роб. Він викликав поліцію, і невдовзі поліцейський Мартін Грін разом із співробітником Королівської спільноти захисту тварин прибули до будинку. Вони забрали тюленя з саду Енн Пейдж та відвезли його назад до моря.

"Я б сказав, що він важив 60 – 70 кілограмів. Завантажити його у фургон було непросто", – сказав Мартін Грін. Також він відзначив, що за 23 роки служби у поліції зустрічав тюленів тричі.

У гості до пенсіонерки прийшов тюленьЯк з'ясувалося пізніше, позасмагати у садку Енн Пейдж прибула тюлениха на ім'я Денді. Це вже не перший курйозний випадок за її участі. У 2020 році вона застрибнула на дошку для серфінгу до жінки під час тренування у британському Бостоні. Інструктор Філ Мей встиг зняти цей кумедний момент на відео.

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...