Спочатку не повірив своїм очам: Відпочивальник показав моторошну знахідку на пляжі в Одесі (відео)

В Одесі на пляжі "Дельфін", де до цього часу перебуває затонулий танкер Delfi, з якого в море продовжує потрапляти нафта, в п'ятницю, 31 липня, на берег викинуло мертвого дельфіна. Відповідне відео в Facebook опублікував одесит Віталій Гілевич, передають Патріоти України.

На них можна побачити труп молодого дельфіна, якого викинуло море. За словами автора відео, побачивши його в інтернеті він подумав, що це фотошоп. Однак на місці він своїми очима переконався в його загибелі, яку він пов'язує з розливом нафти з Delfi.

"Звичайно, нафтопродуктів в море немає, нічого з Delfi не випливає, а це відео - фотошоп. Хто буде за це відповідати за цей пі**ець?", - підписав сумні кадри автор.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...