Спочатку не повірив: Ветеран АТО зі Львівщини став мільйонером "Лото-Забава" (відео)

Оператор державних лотерей "М.С.Л." підготував для Віталія ексклюзивну подарункову програму "Два дні з життя мільйонера".

Віталій Марич. Фото: скріншот з відео.

На свій виграш у "Лото-Забава" український військовий, ветеран АТО Віталій Марич планує придбати будинок та авто. За чеком на здійснення мрії він приїхав до студії лотереї у Київ із Львівщини, передають Патріоти України.

"Під час передачі закреслив три лінії. Виграв мільйон. Спершу не повірив. З оточення в мене ніхто не грає, бо переважно молодь не вірить, що можна виграти. Але це насправді так. Можна виграти", – поділився мільйонер "Лото-Забава" Віталій Марич.

Утім, не лише грошовий приз гарантують гравцеві закреслені три лінії у білеті "Лото-Забава", а й безліч незабутніх емоцій. Оператор державних лотерей "М.С.Л." підготував для Віталія ексклюзивну подарункову програму "Два дні з життя мільйонера".

Не обійшлося також без лімузина, фотографа та безлічі розваг. Серед подарунків – персональна екскурсія унікальним 5D музеєм "Становлення української нації", який офіційно відкриється лише 3 серпня! Нині його аналогів немає у світі. А ексклюзивну приватну екскурсію провів мільйонеру сам засновник, автор багатьох успішних проектів, спрямованих на популяризацію української історії, культури та традицій – Валерій Галан.

"У нашому музеї ще екскурсій не було. 25 експозицій в нас є, в тих експозиціях 100 фігур. Там і птахи літають, і хмари рухаються, тут є звук, як військо шикується. Думаю, що буде мати гарні спогади, тут ще ніхто екскурсію не бачив і не чув", – розповів Валерій Галан.

"Не було впевненості в собі, що я можу виграти. Тому хочу побажати всім гравцям, щоб були впевнені у собі. Головне, щоб вірили", – сказав мільйонер "Лото-Забава" Віталій Марич.

У цей самий день, коли Віталій завітав до студії за чеком на 1 мільйон, гравець із Полтавщини зірвав джекпот у 3 мільйони гривень. Саме цей щасливчик став уже 335-м мільйонером за майже 20 років існування "Лото-Забава".

Джерело: 24 канал

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...