Спочатку підозрювали холеру: В Африці майже сотня людей померла від невідомої хвороби

На сході Південного Судану щонайменше 89 людей померли за останні кілька тижнів від невідомої хвороби. Через що ВООЗ направила у відповідний регіон цільову групу для проведення екстреного дослідження. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС.

За інформацією ЗМІ, епіцентром захворювання став адміністративний округ Фангак у штаті Джонглій. Він, зокрема, нещодавно сильно постраждав від найбільшої за останні 60 років повені. "Ми вирішили відправити групу швидкого реагування, щоб оцінити та розслідувати можливі ризики. Також члени групи зможуть зібрати зразки у хворих людей", - заявила представник ВООЗ Шейла Байя.

Разом з тим місцева влада припускала, що ймовірною причиною смертей мешканців є холера, однак провівши тестування було виявлено негативний результат.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...