Спочатку побив до смерті: На Львівщині чоловік розчленував тіло жінки у ванній кімнаті

У Львівській області 40-річний чоловік жорстоко забив до смерті 50-річну жінку, а потім розчленував її у ванній кімнаті. Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури, передають Патріоти України.

За даними слідства, жорстоке вбивство сталося в серпні цього року у місті Моршині. «Під час розпивання спиртних напоїв між чоловіком та жінкою виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час сутички фігурант завдав численні удари по голові та тілу потерпілої. Внаслідок отриманих травм – остання померла на місці», – йдеться в повідомленні прокуратури.

Щоб приховати сліди злочину, чоловік у ванній кімнаті квартири розчленував тіло вбитої жінки. Зараз він перебуває під вартою.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...