"Спочатку почули гучний звук, а потім побачили, як летять камені": У Києві цеглини, що впали з 15-го поверху, розбили чотири автомобілі (відео)

Власник квартири на місце події не приїхав, надіслав найнятого виконроба...

У Києві на проспекті Героїв Сталінграда вдень 23 жовтня сталася надзвичайна подія - впали з 15 поверху будматеріали серйозно пошкодили 4 машини, що стоять у дворі. З мешканців будинку і перехожих дивом ніхто не постраждав, передають Патріоти України з посиланням на 5 канал.

Очевидці розповіли, що спочатку почули гучний звук, а потім побачили, як на машини летять камені.
Власники розбитих машин відразу викликали поліцію і написали заяви. Поліцейські піднялися в квартиру, з якої летіла цегла, і опитали ремонтників. За словами правоохоронців, на балконі багато цегли, що не була закріплений. У свою чергу, будівельники розповіли, що відірвалася вентиляційна труба.
Власник квартири на місце події не приїхав, надіслав найнятого виконроба, який відповідає за ремонт будинку. За кадром чоловік розповів, що приїхав з альпіністом, який повинен демонтувати відірвану вентиляційну трубу і прибрати цеглу, яка ще може впасти.
Водії ж пошкоджених автомобілів сподіваються, що збитки відшкодує власник квартири. За словами юриста, якщо розуміння знайти не вдасться, доведеться вибивати компенсацію через суд.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...