Спочатку починає боліти голова: Нова невідома хвороба вбиває літніх людей

"Пацієнт нуль" був офіційно зафіксований на початку лютого.

У Демократичній республіці Конго від спалаху невстановленої патології померли 15 людей похилого віку, які перебували в місцевій лікарні, повідомляють Патріоти України.

Губернатор провінції Кванг Жан-Марі Петі повідомив, що захворювання починається з головного болю, потім починає боліти все тіло. При цьому, в частині випадків виникають труднощі з диханням, після чого хвороба вбиває пацієнта.
Зазначається, що спалах невідомого захворювання був зафіксований в районі Касонго-Люнда, який знаходиться на кордоні з сусідньою Анголою. Відомо, що "пацієнт нуль" був офіційно зафіксований на початку лютого. Зразки тканин померлого направлено на експертизу.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...