"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України.

Поліція вже розпочала кримінальне провадження за частиною 2 статті 272 «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою». Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Журналісти звернулися за коментарем в адміністрацію дендропарку. Однак там їм відмовилися надавати коментарі, допоки представники установи не отримають офіційну інформацію від поліції.

«Ми з подругою прийшли покататися на атракціоні «Клоун». Щойно її пристебнули, а мене ще не встигли, почули дуже гучний звук. Спочатку подумали, що це вибух. Почали кричати адміністратори, і тоді ми вже побачили, як згодом з'ясувалося, мертву жінку, яка навіть не ворушилася. Почали збігатися люди, наскільки я зрозуміла, її родичі. Тому я не вважаю, що це було самогубство. Моя подруга прибігла ближче подивитися. Як вона сказала – на вигляд жіночці 40-50 років. Потім атракціон закрили, всім відвідувачам сказали не наближатися, приїхали поліція та швидка допомога. Я вважаю, що це вина працівників дендропарку, тому що закріплень немає жодних, і вони самі це підтверджують», – розповіла журналістам очевидиця Анастасія.

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...

Величезна блакитна куля: Португальців вразили політ та падіння невідомого об'єкта (відео)

неділя, 19 травень 2024, 14:53

Увечері 18 травня жителі Португалії та Іспанії бачили на небі можливий метеор, який освітив небо яскравим блакитним спалахом. Водночас місцева влада все ще не знайшла той об'єкт, який впав на Землю. Про це повідомляє The Daily Beast, передають Патріоти...