"Спочатку подумали, що це задум режисера": Глядачка розповіла про загибель артиста на сцені Великого театру

Страшна трагедія сталася у Великому театрі в Москві - під час вистави загинув артист Євген Куліш. Глядачам спочатку ніхто нічого не сказав, а просто оголосили антракт. Про це розповіла глядачка опери "Садко" Олена Бистрицька у Facebook, передають Патріоти України.

"Це було жахливо. Ми прийшли у Великий театр, сіли на свої місця... І раптом в першій же сцені, коли опускалися декорації, а всередині було стовпотворіння акторів та робочих сцени за задумом режисера, волхв закричав: "Лікаря! Швидку швидко, людина потрапила під декорацію". Оркестр замовк, завіса впала", - повідомила жінка.

При цьому вона зазначила, що глядачі не відразу зрозуміли, що щось не так. Всі вирішили, що це задум режисера. У театрі оголосили антракт з технічних причин. "Білетери зберігали мовчання, і тільки охоронець при виході повідомив, що людина померла", - пояснила Бистрицька.

У Великому театрі декорація вбила актора: що відомо

9 жовтня в Москві у Великому театрі під час опери "Садко", коли відбувалася зміна декорацій, загинув актор Євген Куліш. Його намагалися реанімувати, однак це не вдалося. Виставу відразу зупинили, глядачів попросили вийти із залу.

Повідомлялося, що під час опери артист відсував розташований на сцені трон, коли повинна була спускатися декорація. Сам артист при цьому повинен був пройти вперед, до глядачів.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...