Спочатку погрожували: Під Черніговом жорстоко вбили чоловіка через авто (фото, відео)

У Чернігівській області затримали групу осіб за вбивство чоловіка заради заволодіння його автомобілем. Про це повідомляє поліція області, передають Патріоти України.

15 грудня близько 21 години на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на трасі між селами Ніжинського району виявлено автомобіль, на водійському сидінні якого перебуває тіло чоловіка.

Поліцейські, які прибули на місце, виявили на тілі загиблого проникаючі поранення грудної клітини, тому відразу почали пошуки причетних до вбивства. Було встановлено, що до злочину причетні вихідці з Ніжина у віці 22-32 років.

Після скоєння злочину підозрювані змінили номери телефонів і розділилися. Двоє ховалися в рідному місті, проте не з'являючись вдома. Третій поїхав на заміську рибальську базу.

Операцію із затримання всіх трьох підозрюваних поліцейські реалізували одночасно. Вони розповіли, що хотіли забрати автомобіль потерпілого, погрожували йому зброєю, але потім вистрілили в водія.

Правоохоронці затримали підозрюваних у порядку статті 208 Кримінального кодексу України. Всі троє безробітні, раніше не судимі.

У 18 років обійшла 15 військкоматів: Мережу вразила історія операторки дронів із Харкова

понеділок, 6 травень 2024, 23:49

19-річна Анастасія із Харкова стала першою операторкою БПЛА у 128-й бригаді Сил територіальної оборони Збройних сил України. До війська вона долучилася пʼять місяців тому, проте це було не легко: дівчина отримала відмову у 15 військкоматах, її не хотіл...

З якими хворобами звільняють від мобілізації - оновлений перелік

понеділок, 6 травень 2024, 23:38

У період дії воєнного стану та загальної мобілізації є громадяни України, яких не можуть призвати до армії через наявність певних хвороб. У чинному законодавстві чітко розписаний увесь їх список хвороб, передають Патріоти України. Так, у Законі України...