Спочатку поліція думала, що на бідолаху напали: Голодний чоловік помер від втрати крові через... заморожений бургер

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери. Про це повідомляє Daily Star, передають Патріоти України.

57-річний британець Баррі Гріффітс жив один і пролежав мертвим декілька днів, перш ніж його знайшли зі слідами крові на кухні та в спальні. Поліція була спантеличена загадковою смертю, а потім з'ясувала, що причиною дивної трагедії став бургер.

"Нижній ящик морозильної камери був відчинений і висунутий вперед, щоб отримати доступ до продуктів харчування. На робочій поверхні на кухні, що прилягала до морозильної камери холодильника, лежали два сирих бургери, ніж і рушник. Рана в животі була приблизно на висоті робочої поверхні. Моя гіпотеза на тому етапі полягала в тому, що Гріффітс намагався розрізати заморожені бургери за допомогою ножа", — сказав старший інспектор Джонатан Різ.

Під час розслідування було встановлено, що чоловіка знайшли в його квартирі в Лландріндод Веллс, Поуїс, а розтин показав, що він помер внаслідок ножового поранення. Його закривавлене тіло було знайдено в липні минулого року після того, як з'явилося занепокоєння, що його не бачили понад тиждень.

Гріффітса, якого описували як "дуже замкнуту людину", знайшли на ліжку в його помешканні повністю одягненим і з кров'ю на роздутому животі. Його телефон, гаманець і комп'ютер залишилися на місці, а в квартирі на першому поверсі не було жодних ознак порушення спокою. У коридорі, ванній кімнаті та спальні була кров.

Детектив-сержант Стівен Вон заявив, що він переконаний, що це не було самогубство, а "скоріше незрозуміла смерть", і що немає жодних ознак того, що на нього напали. Патологоанатом Міністерства внутрішніх справ доктор Річард Джонс назвав причиною смерті втрату крові внаслідок удару гострим предметом.

Були зроблені свідчення, подвірні обходи і перевірки фінансів та цифрових пристроїв Гріффітса, які виключили будь-яку причетність третьої сторони. Старший інспектор Різ повідомив, що на кінчику кухонного ножа, який був позначений речовиною, спочатку ідентифікованою як шоколад, виявилася кров Гріффітса. Він додав: "Я схиляюся до того, що рана була отримана внаслідок нещасного випадку, в якому брав участь лише пан Гріффітс".

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...