Спочатку "пригостив" алкоголем: На Хмельниччині чоловік згвалтував малолітню дівчинку

У Хмельницькій області 42-річного чоловіка визнано винним у зґвалтуванні малолітньої дівчинки. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної прокуратури, передають Патріоти України.

Подія сталася у серпні минулого року в м. Кам’янець-Подільський. Обвинувачений підпоїв 13-річну дівчинку, скористався її безпорадним станом та зґвалтував. Про інцидент повідомила сама дитина, зателефонувавши до поліції.

До вироку суду засуджений перебував під вартою. Напередодні суд виніс вирок - його засуджено до 10 років позбавлення волі. Інформацію про кривдника буде включено до Єдиного реєстру осіб засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Не привід для "побєдобєсія": Історик пояснив, чому світ не святкує 9 травня

четвер, 9 травень 2024, 14:50

Великою Вітчизняною війну назвали тоді, коли Німеччина напала на Радянський Союз. У межах великої Другої Світової війни, яка почалася 1 вересня 1939 року з нападу гітлерівської Німеччини та сталінської Росії на Польщу, розпочалася Друга Світова війна, ...

Оце так! Росіяни зніматимуть "Орел і Решка" в окупованому Маріуполі - українська продюсерка пригрозила судом

четвер, 9 травень 2024, 14:44

Путіністка Анастасія Івлєєва, яка з 2017 року була ведучою українського російськомовного шоу "Орел і Решка", анонсувала зйомки проєкту на окупованих Росією українських територіях. Про це повідомляє російський телеграм-канал "Можем объяснить". Скандальн...