Спочатку прийняла за іграшку: Мешканка Волгограда біля дитячого майданчика натрапила на кобру (фото)

Змія була довжиною близько 40 сантиметрів, смарагдово-зеленого кольору і з характерним "капюшоном".
Кобри у Волгограді - нехарактерна фауна. Ілюстрація: соцмережі.

Мешканка російського міста Волгограда Інга Іванова у дворі житлового багатоповерхового будинку знайшла мертву змію завдовжки близько 40 сантиметрів. Про це в суботу, 30 січня, вона написала на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши відповідні фото, повідомляють Патріоти України.

За словами жінки, вона вигулювала собаку на вулиці Гагаріна, коли виявила на асфальті біля дитячого майданчика мертву змію. Спершу вона прийняла її за іграшку, проте, придивившись, зрозуміла, що помилилася і перед нею - справжня кобра. Змія була довжиною близько 40 сантиметрів, смарагдово-зеленого кольору і з характерним "капюшоном".

Опублікувавши фото, жінка запропонувала користувачам мережі висловитися з приводу того, яким чином змія опинилася на цьому місці.

"Я люблю тварин, тому не побоялася взяти її в руки і розглянути. Припускаю, вона могла втекти від господарів і потрапити під колеса машини, так як травми типові", - написала вона.

У коментарях під постом думки розділилися: хтось вважає, що кобра була домашньою і її викинули господарі, а деякі припускають, що причина появи екзотичної змії - зміни клімату. "Чим більше знищуємо дерева, тим клімат суші і спекотніше... Зміям таке до вподоби...", - пишуть коментатори.

МЗС відновлює консульські послуги для чоловіків, але є нюанс: Що треба знати

субота, 18 травень 2024, 11:49

Закордонні українські дипломатичні установи з 18 травня відновлять прийом заяв на вчинення консульських дій чоловікам призовного віку, який було призупинено 23 квітня. Про це повідомляє Міністерство закордонних справ України. . З 18 травня чоловіки ві...

Клечальна субота перед Трійцею: Ось які трави збирають і святять у церкві

субота, 18 травень 2024, 11:24

Трійця - одне з найважливіших християнських свят. У народі Трійцю називають Зеленою неділею, а оскільки святкування припадає на 50-й день після Великодня, то поширилася й інша назва - П’ятидесятниця. Дати Трійці у християн західного та східного обряду ...