"Спочатку ти думаєш, що одна пройшла через це, а потім з'являється друга дівчинка, третя, п'ята": Ексвокалістка гурту "Ленінград" Вокс заявила про сексуальні домагання відомого режисера (фото, відео)

Ексвокалістка скандального російського гурту "Ленінград" Аліса Вокс звинуватила популярного режисера Максима Демченко в сексуальних домаганнях. Це сталося, коли їй було 17 років, в той момент вона знімалася в серіалі "ОБЖ", передають Патріоти України.

За словами знаменитості, цю жорстку історію їй довелося викреслити з пам'яті на кілька років. Відповідну заяву Вокс зробила на YouTube-каналі шоу "Изнанка. Женщины".

"Головний режисер Максим Демченко запросив мене на дачу разом з великою компанією. Все це відбувалося при моїй мамі, така легка бесіда. Мені тоді було 17, йому близько 40, одружений. Не знаю, як мама могла нічого не запідозрити. Закінчилося все плачевно: вночі, проводжаючи мене до кімнати, ця людина лягла зі мною на ліжко і сказала: "Ти можеш мене приголубити?" – повідомила ексвокалістка.

Після цього, душачи подушкою, режисер змусив дівчину задовольняти його. Вона попросила чоловіка не чіпати її, так як була незайманою – це і врятувало зірку в той момент.

Тоді Вокс не вернулась в поліцію, але через стільки років вирішила дати історії розголосу, тому що знайшлися інші жертви Демченко.

"Спочатку ти думаєш, що одна пройшла через це, а потім з'являється друга дівчинка, третя, п'ята, десята... Таких випадків дуже багато, і є історії страшніше моєї. Ми зібрали чат постраждалих і зараз будемо домагатися перевірки щодо Демченко", – зазначила співачка.

  • Відзначимо, що 24 березня 2016 року Вокс заради сольної кар'єри покинула колектив гурту "Ленінград" після трьох з половиною років роботи.
  • У березні 2018 співачка дала відверте інтерв'ю про найнеприємніші моменти за період співпраці з епатажним музикантом Сергієм Шнуровим.
  • Також вона розповіла про сексуальні домагання і постійні непристойні жарти з боку лідера бенду Сергія Шнурова, з якими вона зіткнулася за роки роботи в музичному колективі.

Як повідомля

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...