Спочатку вдарив ногою: У Миколаєві чоловік відкрив стрілянину по дітях (відео)

У Миколаєві чоловік під час конфлікту з підлітками почав по них стріляти. Про це повідомило видання "Преступности.НЕТ" із посиланням на очевидців події, передають Патріоти України.

Конфлікт трапився на майданчику для катання на скейтах. Підлітки зробили зауваження чоловікові, який сидів на одному з виступів, заважаючи їм кататися. Він відмовився перейти на інше місце.

Унаслідок один із хлопців, здійснюючи маневр на скейті, ледь не зачепив чоловіка. Той встав і вдарив підлітка ногою. Хлопець завдав удар у відповідь.

Після цього чоловік дістав із коляски, яка стояла неподалік, пістолет і почав стрілянину. Одна з куль потрапила хлопцеві в лівий бік. Очевидці події розповіли, що постраждалого забрала швидка.

У відділі комунікацій Нацполіції Миколаївської області повідомили, що пістолет, з якого стріляв чоловік, був травматичним. Поранення, яке отримав підліток, виявилося не проникаючим. За інформацією видання, він відмовився від претензій до свого кривдника.

Обережно! Нецензурна лексика!

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...