"Спочатку вони зачистили місце злочину": Мати зґвалтованого й задушеного школяра впевнена, що поліція приховала деякі докази

У Дніпрі торік на території занедбаної психіатричної лікарні знайшли вбитим і зґвалтованим 11-річного Родіона Волкова. Підозрюваного в убивстві знайшли. Це безпритульний. На допиті він зізнався, що заманив хлопчика в занедбаний будинок, зґвалтував, задушив, а потім ще раз зґвалтував. Але мати Анастасія Свиридова сумнівається, що до вбивства її сина причетний лише безпритульний. І розповіла нові подробиці вбивства, передають Патріоти України із посиланням на 49000.com.ua.

Жінка не вірить у те, що сина можна було заманити цукерками. Він зростав у достатку, мав телефон, золотий ланцюжок, хороші навушники тощо. На тілі сина не було живого місця - був увесь у синцях, а в моргу навіть не змогли накласти грим.

Жінка впевнена - сина жорстоко побили, але слідчий їй говорить, що побиття не було. Вона показувала правоохоронцям світлини, де видно, що в хлопчика вибиті зуби. На це їй сказали: то "запеклася кров".

"Усі говорять тільки про те, що дитину заманили цукерками, педофіл зґвалтував і вбив. Так, він винен, але дитину побили підлітки. У Родіона напередодні з одним із підлітків стався конфлікт. Про це всі діти знають. Правоохоронні органи це не взяли до уваги, коли я сказала про це. Я їм кричала, що в дитини був конфлікт 14-го. Він з одним із цих хлопців побився. Попри те, що він молодший, зміг дати відсіч. Це могла бути помста", - розповіла Анастасія.

Додала, що відео з камер патрульних і фотографії, які зробили працівники райвідділу, відрізняються. У патрульних дитина чиста й без крові, а в правоохоронців на фото - у крові. Також, за словами жінки, зникли речові докази. Зокрема, вона каже, що ніхто не хотів перевіряти сліди крові на матраці, його просто перевернули на інший бік.

"Мене навіть не пускають до суду. Прокурор чомусь вирішив, що я не маю бути в суді. Схиляюся до того, що правоохоронці спочатку знайшли тіло Родіона. Неспроста ж вони зайшли до бабусі та сказали телефонувати в 102, і після цього, хвилин через 20 знайшли тіло. Отже, вони все зачистили, щоб приховати присутність підлітків. Потім приїхали патрульні, тому на їхніх камерах дитина вже чиста й не закривавлена. Я вже не знаю, до кого звертатися, кому кричати. Але стукатиму в усі двері. Я не хочу помсти, тільки правди, правосуддя та справедливості. Щоб усіх винних покарали", - пояснила жінка.

Підозрюваний у вбивстві хлопчика пізніше дав свідчення, що тоді на місці злочину були ще четверо людей. Сказав, що йому вже підклали тіло й напоїли. Він був сильно п'яний. Отямився, коли патрульні зайшли.

Нагадаємо, Родіон Волков пішов на прогулянку й не повернувся 16 травня торік. Опівночі родичі звернулися до поліції. Школяра знайшли зґвалтованим і задушеним під купою мотлоху в занедбаній будівлі на території лікарні. Поруч лежав 59-річний чоловік із закривавленим обличчям. Його затримали за підозрою в убивстві. Він зізнався у скоєному. З'ясувалося, він неодноразово відбував термін за крадіжки.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...