Спочатку випив пляшку "Бейліза", а потім взявся за горілку: Песик влаштував собі "алкогольну вечірку", а потім опинився у лікаря (відео)

Багато хто зловживає на свята, але один собака з Південного Джерсі, США, зайшов надто далеко. 5-річний Джек шокував свою господарку, коли вона прийшла додому і виявила його з порожньою пляшкою ірландського лікеру в його лапах. Про повідомляє CNN, передають Патріоти України.

Одурманений пес на цьому не зупинився - він також випив майже повну пляшку горілки. "Тут порожньо", - сказала Мері, підносячи пляшку Baileys до камери у відео TikTok, яке вона опублікувала цього тижня.

Потім вона підійшла до пляшки горілки, яка, за її словами, теж була легша, ніж коли вона йшла. Мері покликала собаку: "Джеку, спробуй йти, давай!".

Але п'яний пес ледве міг тримати лапи під собою і хитався. "Це не смішно, але мій собака п'яний, і я не знаю, що з цим робити!" - сказала Мері між сміхом.

Користувачі TikTok пожартували з нещасного собаки: один із коментаторів сказав: "Ваш собака щойно провалив польовий тест на тверезість".

Мері зателефонувала до токсикологічного відділу, перш ніж відвезти Джека до ветеринара. Лікар залишив його на ніч і ввів внутрішньовенно рідини, щоб він міг регідратуватися. Вранці пес був як новенький, а ветеринар сказав його стурбованій господарці: "Він скаче, ніби навіть не має похмілля".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...