"Спочатку загорілася пральня": Постояльці "Токіо Стар" розповіли, як у ніч пожежі вибиралися з пекла (відео)

Потерпілий заявив, що під час пожежі сигналізація не спрацювала.

Постояльці готелю “Токіо Стар” в Одесі розповіли про те, як в ніч на 17 серпня вони вибігали з палаючої будівлі, не встигнувши захопити навіть документи. Про це повідомляє “УСІ“, передають Патріоти України.

“Нам постукали на початку другої. Ми хотіли зібрати речі, але коли відкрили двері, йшов чадний газ. Ми просто не встигли речі забрати, ні документи, нічого. Все залишилося”, – сказала одна з потерпілих.

За її словами, незважаючи на обгорілий другий поверх, коли вона дзвонила на телефон чоловіка, що залишився у номері, гудки були чутні.

Інший потерпілий зізнався, що був у самому пеклі. Коли його розбудили о 2:00 ночі, він побачив чорний дим. Нічого зрозуміти чоловік не встиг, швидко одягнувся і вийшов з кімнати, прихопивши з собою тільки кашкет з написом “Одеса”. Також потерпілий заявив, що під час пожежі сигналізація не спрацювала.

За словами ще одного чоловіка, що знаходився у “Токіо Стар” під час події, все почалося з того, що загорілася пральня з пральними машинами. Після того, як пішов чадний газ, розбили скло і вогонь почав стрімко поширюватися по всьому готелю.

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...