Спочатку знайшли ноги у спортивній сумці: У Києві виявили людські рештки у смітнику (фото)

У Печерському районі Києва у сміттєвому контейнері було знайдено частини людського тіла. Як повідомила столична поліція, страшну знахідку виявили біля житлового будинку на бульварі Дружби Народів, передають Патріоти України.

Пакети, де знаходилися людські ступні, витягнув бездомний, коли порпався у сміттєвому баку. А поліцію сповістила перехожа, яка помітила сміттєві мішки з підозрілим вмістом. На місце прибула поліція та оточила місце злочину. Особу вбитої та розчленованої людини ще не встановлено. Слідчо-оперативна група в першу чергу вирішила перевірити розташовані поблизу камери спостереження і знайти можливих свідків події. Справа розслідуватиметься за статтею про умисне вбивство.

Як повідомляє Telegram-канал Типовий Київ, поліція вже має свідчення з приводу можливого вбивці. Опитані запам'ятали, що чоловік був у джинсах та кепці і поводився підозріло, коли викидав сміття. Поліція перевіряє мешканців будинку, з якого, як вважають, винесли розчленоване тіло.

Тим часом правоохоронці знайшли у контейнерах для сміття інші частини тіла убитого.

За даними кореспондента видання "Сегодня", людські рештки виявили безхатченки. Вони побачили людські ноги у спортивній сумці в одному із контейнерів. В іншому смітнику був тулуб загиблого. Руки та голову жертви досі не знайшли.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...