Спочатку знайшли тільки речі: Молодий військовий загинув за загадкових обставин на Вінниччині

Рятувальники обстежили понад 12 тисяч квадратних метрів дна водойми, а 13 квітня на відстані 12 метрів від берега було знайдено тіло хлопця.

У Козятині (Вінницька область) у водоймі знайшли тіло 21-річного солдата-строковика, що проходив службу на 48-му арсеналі в Калинівці і був звільнений у запас, передають Патріоти України.

В обласній Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомили, що 10 квітня в 9:74 в Службу порятунку «101» надійшла інформація про знайдені на березі міської водойми «Водокачка» в Козятині чоловічі речі. Рятувальники обстежили понад 12 тисяч квадратних метрів дна, а 13 квітня на відстані 12 метрів від берега було знайдено тіло хлопця.
Як уточнює «33-й новини», загиблий - Артур Тронец. Рідні та близькі шукали його майже тиждень - він значився зниклим без вести з 7 квітня. За попередніми даними, зовнішніх ознак насильницької смерті на тілі молодого чоловіка не виявили.

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...