Спочатку зникнуть вони, а потім - людство: У ЗМІ згадали страшне пророцтво Ванги та Ейнштейна

За словами Альберта Ейнштейна, після зникнення останньої бджоли всі люди Землі загинуть протягом чотирьох років.

У мережі забили паніку через пророцтва відомої болгарської провісниці Ванги і геніального фізика Альберта Ейнштейна про мор бджіл, які нібито почали збуватися. Так, "Комсомольська правда" пише, що повідомлення про загибель комах надходять з усіх куточків планети і це може свідчити про наближення кінця світу, передають Патріоти України.

Примітно, що Ванга спрогнозувала апокаліпсис, який повинен був відбутися в 2004 році. "Спершу зникнуть бджоли, а слідом – людство", – говорила вона.

Масове вимирання комах нібито почалося в 2006-2007 році і незабаром може перерости в катастрофу. Деякі вчені підтвердили, що бджоли вимруть по всьому світу.

За словами ж Ейнштейна, після зникнення останньої бджоли всі люди Землі загинуть протягом чотирьох років. За розрахунками фізика, планета вже тоді була приречена. Остаточною датою апокаліпсису, за даними деяких вчених, є 2039 рік.

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...