Сподівається на комплементи у відповідь? Луценко розповів, як "Квартал" Зеленського підтримував його у в’язниці

Генеральний прокурор Юрій Луценко розповів, як «95 Квартал», яким раніше керував Володимир Зеленський, підтримував його під час ув’язнення. Про це Луценко розповів у інтерв’ю «Цензор.net», зазначають Патріоти України.

«Коли я був у в’язниці, «Квартал» щодо мене якраз був дуже компліментарним. «Тут у залі повинен бути Луценко…». Потім, я пам’ятаю, була сценка, де Пшонка (генпрокурор часів Януковича –ред.) мене заарештовував, а я переодягався в його шинель і його заарештовував. Женя Кошовий (артист студії «Квартал» – ред.) демонстрував в камеру годинник, який я йому подарував, щоб я посміхнувся у своїй камері», – розповів Луценко.

Генпрокурор додав, що вже знаходячись у колонії, він зміг зателефонувати Зеленському.

«Він спочатку не повірив, а потім каже: «Юрій Віталійович, давно не бачились, посидіти б». Я кажу: «я вже посидів, дякую», – згадав Луценко.

За його словами, в серіалі «Казкова Русь» сценаристи дуже жорстко жартували над Юлією Тимошенко, яка на той момент перебувала у в’язниці.

«Зрештою, далі на «95 квартал» я не ходив, бо була гаряча фаза війни, я два роки не був на жодному концерті. І «95 Квартал» перейшов у площину, скажімо так, політичного кілерства», – сказав Луценко.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...