"Сподіваюсь, що це заспокоїть людей": Скалецька проведе два тижні разом з евакуйованими з Китаю

Глава МОЗ подякувала тим, хто працював над евакуацією та особливо – екіпажу літака, медикам і всій команді супроводу.

Скалецька прийняла рішення приєднатися до людей в обсервації в санаторії у Нових Санжарах. Про це міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька написала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

“Я прийняла рішення приєднатися до людей в обсервації. Разом з ними я проведу наступні 14 днів, в одному приміщенні, в тих самих умовах. Сподіваюсь, що моя присутність заспокоїть як тих, хто знаходиться в Нових Санжарах, так і решту країни”, - написала Скалецька.

За її словами, у МОЗ підготували безпечні умови перебування в обсервації, врахувавши всі стандарти ВООЗ та практику інших країн, які здійснили евакуацію своїх громадян з Китаю.

“Те, що відбувалося сьогодні, та паніка і несприйняття, негатив та агресія дуже мене вразили. Ще більше вони вразили людей, евакуйованих з Китаю. Тому прошу вас висловити їм слова підтримки і подяки за те, що вони погодились провести в ізоляції два тижні задля безпеки нас усіх. Сподіваюсь, що моя персональна поведінка сприятиме втихомиренню ситуації та примиренню”, - додала Скалецька.

Також вона подякувала тим, хто працював над евакуацією та особливо – екіпажу літака, медикам і всій команді супроводу.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...