"Сподіваюся, ти більше ніколи не будеш битися, муд*ло": Батько Тайсона Ф'юрі "розмазав" Уайлдера за довгий язик

Джон Ф'юрі, батько чемпіона світу за версією WBC в суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі (30 перемог, 21 з них - нокаутом, 1 нічия), жорстко розкритикував колишнього суперника сина - американця Деонтея Уайлдера (42 перемоги, 41 з них - нокаутом, 1 нічия, 1 поразка), повідомляють Патріоти України.

Ф'юрі-старший не особливо підбирав слова, коментуючи недавні заяви Бронзового бомбардувальника, який звільнив після невдачі свого тренера, про «не такі» рукавички Тайсона Ф'юрі, а також про те, що перед боєм йому щось підмішали в воду. «У мене немає слів - одні емоції, - сказав Джон Ф'юрі в інтерв'ю YouTube-каналу SecondsOut. - Він хоче заробити по морді! Базікати такі ганебні відмазки... Він жалюгідний лузер. Марк Бреланд - топ-тренер, топ-людина. Ми візьмемо його тренером в будь-який день тижня. Деонтей Уайлдер не повинен навіть згадувати його імені. Цього дивака побили чесно і справедливо в його рідній країні. Тайсон порвав його, як Тузик грілку, а він використовує будь-які відмазки, щоб зганьбити його перемогу.

Ти - шматок лайна, а не людина! Коли тебе побачу - порву твою харю! Бачиш це (показує кулак - ред.)? Ти хочеш, щоб це запхали в твою горлянку. Не хочу говорити про тебе, покидьок. Забирайся! Сподіваюся, ти більше ніколи не будеш битися, муд*ло".

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...