Сподівалась, що така капость під час пандемії - дрібничка: Жінку кинули за грати та виписали штраф, бо навмисно кашляла на людину у магазині (відео)

В США 53-річну Дебру Хантер засуд или до ув'язнення на 30 днів за те, що торік у червні навмисно кашляла на жінку у магазині. Потерпіла Хізер Спраг знімала на відео суперечку Дебри з продавцями. Ті не хотіли брати товар назад. Коли Дебра побачила це, спочатку показала Хізер непристойний жест. Потім почала навмисно кашляти на неї, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Guardian.

Хізер лікується від раку мозку. Їй довелося шукати, де зробити тест на коронавірус. Аналіз виявився негативним.

Суддя засудив Дебру до 30 днів за ґратами. Потім її випробувальний термін триватиме півроку. Також має заплатити $500 штрафу і компенсувати Хізер вартість тесту.

"Моя дружина винна, але в нас були важкі часи, - каже чоловік Дебри. - Проблеми сипалися одна за одною. Ми втратили все в пожежі. Тоді в магазині вона просто вибухнула. Мені шкода. Після того, як відео стало популярним, наші діти соромляться виходити на вулицю".

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...