Сподівався "рачки" дістатись до Німеччини: Український нелегал перетнув кордон з Польщею, крокуючи задом уперед

Прикордонна служба Польщі затримала 31-річного українця, який незаконно перетнув польсько-український кордон. Чоловік рухався спиною уперед, бо хотів заплутати прикордонників, що пішов в Україну, а не в Польщу. Раніше йому відмовили у в’їзді до Польщі, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Польське радіо".

Як розповіли в четвер в Бескидському відділу Прикордонної служби, патруль побачив чоловіка, який йшов від кордону до сусіднього населеного пункту. Перевірка показала, що це 31-річний громадянин України, який декількома хвилинами раніше перетнув так званий зелений кордон.

"Українець, бажаючи заплутати прикордонників, перетнув кордон задки. Сліди на кордоні, залишені особою, котра йшла задом уперед, мали свідчити про нібито перетин кордон з Польщі в Україну, а не як насправді - з України в Польщу", - йдеться в повідомленні.

Чоловік мав із собою паспорт, у якому була помітка про відмову у в’їзді з пункту пропуску в Медиці, видана у зв’язку з відсутністю необхідних фінансових ресурсів. Українець зізнався у незаконному перетині кордону і додав, що цільовою країною його поїздки мала стати Німеччина, де він хотів працювати.

Польська сторона передала порушника Україні. Йому на три роки заборонили в’їзд до країн Шенгенської зони.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...