Сподівався відсидітись в Україні: ​У Дніпрі затримали кілера з бази Інтерполу, котрий наслідив у Болгарії (фотофакти)

У Дніпрі правоохоронці затримали чоловіка, якого з 2016 року розшукували через Інтерпол за підозрою в замовному вбивстві на території Болгарії. Раніше в Прикарпатті затримали кілера, який розстріляв кримінального «авторитета» у Львові, зазначають Патріоти України.
Як повідомляють в Національній поліції України, ймовірний кілер, затриманий в Дніпрі, переховувався під чужим ім'ям. Його громадянство не уточнюється. Відомо лише, що чоловікові 35 років.

Зловмисника затримали у четвер, 6 серпня. В його авто виявили і боєприпаси, документи, видані на інше ім'я, але з фотографією розшукуваного.

«Походження і підстави отримання вилучених документів будуть встановлюватися правоохоронцями. Тривають слідчі дії, затриманого перевіряють на причетність до скоєння тяжких злочинів на території України», - відзначили в поліції і додали, що про затримання вже повідомили Інтерполу.

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...

"Крім борделю, ніде не побачите": У Швеції телеведуча назвала українок повіями, і відмовилась вибачатись за свої слова

вівторок, 19 березень 2024, 0:55

Посольство України у Швеції закликало журналістку публічно вибачитися перед українками, на що та відповіла, що їй немає за що вибачатися. . У Швеції журналістка Елаф Алі під час ефіру розважальної програми "IFS — invandrare för svenskar" на національн...