Спокійний, сором'язливий, лагідний, а ще велике ледащо: Як виглядає найдовший у світі кіт, котрого господарі гуляти беруть у возику (фото)

Баривела офіційно визнали найдовшим у світі котом

Користувачі соцмереж підозрюють, що фотографії мейн-куна оброблені у Photoshop. Вони не вірять, що тварина могла вирости до таких дивовижних габаритів.

Кота на прізвисько Баривел офіційно визнали найдовшим у світі — 3 фути 11 дюймів (близько 119 см). Власники рекордсмена, Едгар Скандура та Чинция Тіннірелло з Італії, називають його не інакше, як великим подарунком долі, передають Патріоти України з посиланням на видання The Mirror.

"Баривел трохи сором'язливий. Коли люди бачать його, то не можуть відійти від шоку, але для нас це маленький подарунок. Великий подарунок, якщо бути точнішим", — сміється Едгар, який завів домашнього улюбленця у 2016 році.

Баривел став рекордсменом

Однак деякі користувачі соціальних мереж підозрюють, що фотографії мейн-куна оброблені у графічних редакторах, зокрема Photoshop. Вони не вірять, що тварина могла вирости до таких дивовижних габаритів.

За словами господаря, кіт дуже спокійний, миролюбний, лагідний та має хороший апетит, зокрема обожнює їсти печиво, курку, тунця та інші види риби. А для того, щоб вигуляти його, доводиться брати із собою спеціальний візок.

За словами господаря, кіт дуже спокійний, миролюбний та лагідний

"Незвично бачити кота у колясці посеред вулиці. Перехожі постійно просять сфотографувати його та погладити", — кажуть власники.

На опублікованих у мережі фотографіях можна побачити, як Баривел грається зі своїми іграшками, вбраний у сонцезахисні окуляри та шапку Санти.

"Я кажу, що він схожий на буддійського кота — дуже особливий", — резюмує Едгар.

Багато хто не вірить, що тварина могла вирости до таких дивовижних габаритів



У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...