Спокуслива Нікітюк без білизни блиснула екстремальним декольте і викликала заздрість у MARUV (фото)

Леся Нікітюк зарекомендувала себе не тільки як народна ведуча і шоувумен, яку обожнюють глядачі за іскрометний гумор, але і блогер, за яким цікаво спостерігати в Instagram, передають Патріоти України.

За її життям стежить більше 3,5 млн підписників, і Леді Ле їх не розчаровує. Зірка розміщує фото і відео знакових моментів зі свого повсякденного життя і демонструє ефектні образи, адже ведуча обожнює красуватися в стильних вбраннях. Так, Леся опублікувала в Instagram свіжий знімок, на якому позувала у відвертому вечірньому образі.

Теледіва розташувалася на підлозі в чорному блискучій люрексній міні сукні з екстремальним декольте – під вбранням не виявилося білизни. Її волосся укладене в природні локони, а макіяж зроблений з акцентом на губи. Поруч у відерці стоїть пляшка шампанського і наповнений келих.

"Хвилинка самозамилування, ковток шампанського і пішла в кадр... Хоч це буває не часто... я про кадр", – з гумором підписала фото Леся.

Пізніше вона похвалилася своїм новим придбанням, яке допомагає ведучій скрашувати похмурі дні за вікном. Леди Ле показала витончені туфлі з оригінальними підборами і пряжкою, щедро посипаною камінням від Amina Buddy.

"Яскравий акцент в цей сірий день. P. s. Сподіваюся, ввечері цей акцент не натре мені мозоль", – висловила своє бажання Леся.

"Я за ними полюю", - залишила підпис під фото обнови подруга ведучої, MARUV. "Ага! Знаєш скільки тобі концертів на них працювати? Аж півтора", – з гумором відповіла їй Леся.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...