Спокусливе декольте та довгі ніжки: Тіна Кароль запропонувала фанам свічки у вигляді себе (фото, відео)

Свічка має аромат сандалу, і "оспівує красу жіночого тіла та неосяжність душі".

Шанувальники Тіни Кароль тепер можуть придбати не тільки авторське взуття співачки, але й свічки - вони ароматизовані та створені по фотографії артистки. На Instagram-сторінці магазину співачки сказано , що на створення фінального варіанту пішло більше 700 годин роботи художників, дизайнерів, скульпторів та майстрів по заливці, повідомляють Патріоти України.

Свічка має аромат сандалу, і "оспівує красу жіночого тіла та неосяжність душі". Ось тільки фанам доведеться розщедриться - воскова фігурка Тіни Кароль коштує 1800 гривень.

Прорекламувати свічку вирішила і сама співачка. Вона опублікувала короткий ролик з продукцією, супроводивши його чуттєвим віршем:

"Живая женщина из плоти и из крови
Из горечи, потери и обид,
Из радости и солнечного света
Вот я какая, и такой прими

Прими, коли в безумном отречении
От норм морали, ханжества и лжи
Я преступила ту черту, которой
Игру от правды отделяем мы

Невинное кокетство обернулось
Упреком странным, острым как клинок
Открыв глаза, мне небо улыбнулось
Спустив на землю градом свой курок".

Пізніше Тіна Кароль опублікувала ще одне відео, на якому можна побачити процес створення воскової свічки з її зображенням.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...