"Спорт - це життя. Правда, бувають нюанси": Віталій Кім серйозно травмував ногу (фото)

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім серйозно травмував ногу, інформують Патріоти України.

Як зізнався політик, це сталося під час занять спортом. Після огляду у лікарні Кім розповів, що в нього надрив м'язів. Хоч політик відмовився, аби йому накладали гіпс, утім лікарі суворо заборонили навантажувати ногу та ходити.

"Спорт - це життя. Правда, бувають нюанси. Травмував ногу (надрив м'язу). Відбрехався від гіпсу, але ходити забороняють", - розповів політик.

Віталій Кім додав, що на роботу, попри травму, ходитиме. Утім, на декілька тижнів доведеться відкласти планові поїзди та заходи. "На роботу все одно піду, але доведеться скасувати поїздки по області та купу заходів на найближчі 2-3 тижні", - додав Кім.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...