"Спорт поза політикою": Призер Олімпіади з плавання став на захист Ломаченка перед титульним боєм

Срібний призер Олімпіади з плавання і колишній народний депутат України Денис Силантьєв поділився думкою щодо українського боксера Василя Ломаченка. Силантьєв в інтерв'ю Sport-express.ua заявив, що не хоче «змішувати спорт і політику», передають Патріоти України.

— Чи змінилося ваше ставлення до Ломаченка у зв’язку з його мовчанням щодо повномасштабної війни в Україні?

— Не хочу лізти в політику. Я хочу, щоб спорт і політика були окремо. Дуже шкода, коли спорт примішують до політики і починають використовувати це. Нехай це буде на розсуд суспільства і особисто Ломаченка.

— Що б ви сказали йому під час зустрічі?

— Не хочу бути тим, хто порівнює спорт із політикою.

— Чи пробачать Ломаченку українці за це мовчання і чи вболіватимуть за боксера в бою з Камбососом?

— Не можу говорити за всіх українців, яких мільйони. У кожного своє ставлення до нього. Хтось вболіватиме, хтось — ні. Для когось це буде дійство, яке можна подивитися під пляшку пива. Ось і все. Сам я рідко коли дивлюся спортивні канали, крім Олімпійських ігор.

Величезна блакитна куля: Португальців вразили політ та падіння невідомого об'єкта (відео)

неділя, 19 травень 2024, 14:53

Увечері 18 травня жителі Португалії та Іспанії бачили на небі можливий метеор, який освітив небо яскравим блакитним спалахом. Водночас місцева влада все ще не знайшла той об'єкт, який впав на Землю. Про це повідомляє The Daily Beast, передають Патріоти...

Наклали чотири шви: Як почувається Олександр Усик після перемоги над Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 14:32

Новоспеченому абсолютному чемпіону світу в надважкій вазі Олександру Усику наклали чотири шви через розсічення над правим оком після перемоги над Тайсоном Ф'юрі. Про це повідомив журналіст ESPN Марк Коппінжер з посиланням на промоутера українсього бокс...