Спортсмен вижив дивом: Кит вистрибнув з води й збив серфінгіста (відео)

Джейсон Брін

У берегів Австралії кит вистрибнув з води й збив серфінгіста. Чоловік на ім'я Джейсон Брін залишився неушкодженим. Це сталося біля північних пляжів Сіднея. Про це повідомляє 9news.

55-річний серфінгіст задокументував подію на свою камеру GoPro. Від удару чоловіка затягнуло під воду, в результаті чого мотузка, прикріплена до його щиколотки, розірвалася.

"Він спустився вниз, приземлився прямо на мене та зачепився за мій повідець. Чесно кажучи, він протягнув мене під собою метрів 20 – 30. Я думав, що все скінчено. Потім відчув, що мотузка обірвалася. Першою моєю думкою було "Слава Богу", і я піднявся нагору", - розповів Брін.

Австралієць вижив дивом. На його думку, відносно невеликі розміри морської істоти зіграли ключову роль у порятунку його життя.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...