"Спортивна супердержава" в шоці: Росія сенсаційно не взяла "золото" Олімпіади в художній гімнастиці, уперше за 25 років

Протести щодо суддівства не допомогли

Діна Аверіна в розпачі від результату голосування

Російська художня гімнастка Діна Аверіна завоювала "срібло" Олімпійських ігор-2020 року в особистому багатоборстві, програвши переможниці 0,150 бала. 13-разова чемпіонка світу, в тому числі триразова абсолютна чемпіонка світу і 10-разова чемпіонка Європи, не змогла приховати свого розчарування, розридавшись у прямому ефірі, зазначають Патріоти України.

Переможницею стала Ліна Ашрам з Ізраїлю. 22-річна гімнастка в заключній вправі випустила з рук стрічку, проте це все одно дозволило їй стати олімпійською чемпіонкою Токіо.
результати виступів

Після виступу російські тренери подали протест, але судді його відхилили. Таким чином, вперше з 1996 року Росія залишилася без золотої медалі в художній гімнастиці.

Українські гімнастки Христина Погранична і Вікторія Онопрієнко замкнули десятку результатів. Христина посiла 9-те місце (95,100), Вікторія – 10-те (93.350).


Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...