Спостерігатимуться небезпечні метеорологічні явища: Синоптики уточнили прогноз погоди на 4 березня

4 березня в Україні буде сухо, але хмарно з проясненнями. Температура повітря коливатиметься від -7°С вночі до +11°С вдень, повідомив Український гідрометеорологічний центр. Вітер пануватиме західний і південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с.

"Опадів майже не очікується, лише вдень у північній частині країни подекуди піде невеликий дощ із мокрим снігом", – ідеться у повідомленні.

Вдень в Україні, крім південної частини, очікуються значні пориви вітру до 15-20 м/с. Температура становитиме +3...8°С, у південних регіонах повітря прогріється до +6...11°С.

У Києві та області сьогодні спостерігатимуться небезпечні метеорологічні явища. Вітер переважатиме західний зі швидкістю 7-12 м/с. Водночас вдень пориви сягатимуть до 15-18 м/с, через що оголосили І рівень небезпеки.

Погода також буде хмарною, вдень місцями йтиме невеликий дощ зі снігом.Температура в області становитиме вдень +3...8°С. У Києві стовпчики термометрів покажуть +4...6°С.


Шанс на порятунок! Аналіз крові може показати ризик виникнення раку за сім років

п’ятниця, 17 травень 2024, 10:59

Згідно з дослідженнями, аналіз крові може виявити ранні ознаки раку за сім років до постановки діагнозу. . У дослідженні Oxford Population Health було визначено 618 білків у крові хворих на рак, пов’язаних з 19 різними типами захворювання, включаючи р...

"Аналіз довів": Вчені розгадали таємницю прадавнього "дерева життя"

п’ятниця, 17 травень 2024, 10:30

Дослідження ДНК свідчать, що ці унікальні дерева вперше з'явились на острові Мадагаскар 21 мільйон років тому. Звідти їхнє насіння перенесло океанічними течіями до Австралії, а також до материкової Африки, де вони утворили окремі види. Через незвичайну...