Спрацювало безвідмовно: Хазяйка винайшла кумедний спосіб захистити новорічну ялинку від кота (фото)

Американка Ірен Олокко є щасливою володаркою двох пухнастих котів із дуже незалежною вдачею. Один із них, Віктор, із самого дитинства виявляв зайву цікавість до новорічних ялинок. Як і багато котів, він зривав іграшки і намагався зруйнувати святкове дерево. На щастя, жінка знайшла безвідмовний спосіб заспокоїти пустуна, зазначають Патріоти України.

"Коли він був ще кошеням, я виявила, що найбільше він ненавидить мандарини. Ми разом сиділи на дивані, і коли я почала чистити мандарин, він зашипів і втік", - розповіла Ірен The Dodo.

Незабаром виявилося, що Віктор категорично відмовляється підходити до ароматних плодів, і господарка вирішила застосувати це у своїх інтересах.

"Я почала класти апельсини чи мандарини на меблі там, куди не хотіла його пускати, і це спрацювало, - сказала Олокко. - Щороку він крав різдвяні кульки з ялинки і знищував різні прикраси. Тоді мені на думку спала геніальна ідея... Вона відразу спрацювала!"

Ірен розклала навколо ялинки "силове поле" з мандаринів, і Віктор не зміг його подолати. Тепер святковий атрибут у її будинку під надійним захистом, хоч коту такий декор зовсім не подобається.


Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...