"Справа честі" Авакова: Підозрювану у справі Шеремета Кузьменко залишили під вартою

Термін дії запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою продовжено до 30 травня 2020 року включно.

Київський апеляційний суд розглянув скаргу захисту підозрюваної у вбивстві журналіста Павла Шеремета Юлію Кузьменко, і залишив її без задоволення. Про це повідомляє прес-служба суду, передають Патріоти України.

Так, 28 квітня суддя судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на рішення слідчого судді Печерського районного суду Києва від 1 квітня, якою задоволено клопотання прокуратури і продовжено термін дії запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою до 30 травня 2020 року включно.

«За результатами апеляційного розгляду постанову слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 1 квітня 2020 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту - без задоволення», - йдеться в повідомленні.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...