Справа Єфремова: Родичі жертви смертельної ДТП відмовилися від компенсації моральної шкоди

За словами адвоката актора, відмова від позову свідчить про відсутність претензій з боку потерпілих.

У понеділок, 23 листопада, родичі Сергія Захарова, який загинув в ДТП за участю актора Михайла Єфремова, відкликали позов про відшкодування моральної шкоди, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Незважаючи на винесення вироку, розгляди у справі Михайла Єфремову тривають досі. Раніше адвокат потерпілої сторони Олександр Добровінський заявляв, що його клієнти подали позов на 3 мільйони 111 тисяч рублів. Єфремов виплатив 3 мільйони - по мільйону належало кожному члену сім'ї загиблого. 111 тисяч рублів - витрати на похорон. Потім сторона Єфремова внесла і цю суму.
За словами Петра Хархоріна, адвоката Єфремова, відмова від позову повинна свідчити про відсутність претензій з боку потерпілих.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...