Справа не в обличчі чи фігурі: Чоловіка вигнали з McDonald's, бо його вигляд "наводив жах" на відвідувачів

У Великій Британії з McDonald's вигнали чоловіка, бо його зовнішній вигляд "наводив жах" на відвідувачів. Про це пише mirror.co.uk, передають Патріоти України.

Джеймс Грем був у McDonald's в торговому центрі Ravenside Retail Park в Бексхіллі, графство Сассекс, коли його попросили піти геть. Справа у тому, що чоловік прийшов до закладу босим, що не сподобалось персоналу та відвідувачам.

"Займаючись своїми справами, я просто сів і чекав на обслуговування, коли підійшла одна з офіціанток і сказала, що я не можу перебувати там без взуття. Я запитав її про це, і вона відповіла: "Немає взуття, немає сорочки, немає обслуговування", на що я сказав їй, що це стара приказка часів хіпі в США, яка використовувалася для того, щоб обмежити доступ людей до певних місць. Але вона не послухалася. Вона пішла за менеджером, який сказав, що я можу порізатися", - розповів чоловік.

Джеймс Грем сказав, що вважає цей інцидент "трохи безглуздим", адже зовсім поруч грались діти, які теж часто бувають босими. Чоловік каже, що 2013 року померла його дружина і це змінило його життя.

"Моя дружина померла, і відтоді я просто живу. Життя занадто коротке, щоб не робити те, що, на твою думку, ти хотів би зробити", - каже чоловік.

Джеймс розповів, що пробіг 20 марафонів босоніж. Він додав, що його стиль життя босоніж викликав неоднозначну реакцію з боку громадськості.

"Дехто в повному жаху і не розуміє цього. Інші люди повністю підтримують це і кажуть, що хотіли б мати сміливість і свободу робити таке ж", - каже британець.

Представник McDonald's сказав, що вони попередили свого клієнта, що для його власної безпеки і для комфорту інших відвідувачів, потрібно бути взутим у закладі.

Синоптики попереджають про сильні заморозки в Україні: Де різко знизиться температура

четвер, 18 квітень 2024, 9:50

Синоптики попереджають про суттєве погіршення погоди та зниження температури в Україні. Так, у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні мет...

Тису перепливати не знадобилось: На Закарпатті ухилянт епічно обвів навколо пальця прикордонників та втік в Угорщину, де його радісно прийняли

четвер, 18 квітень 2024, 9:32

Вартові кордону виявились явно не готовими до такого шустрого клієнта у 50 років з гаком. На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину. . Як повідомляє журналіст Віталій Глагола з посиланням на джерела ...