Справа не в релігії: Нападник на священика в Ліоні розповів про свої мотиви

Чоловік уточнив, що не планував вбивати священника.

У Франціі затримали підозрюваного в нападі на священика в Ліоні. Про це повідомляє Le Parisien, передають Патріоти України.

Підозрюваним виявився 40-річний Георгій П., якого затримали в своєму будинку в Ліоні. За даними газети, затриманий заявив, що вистрілив в священика через можливу зраду своєї дружини з ним.

Чоловік уточнив, що не планував вбивати священника. Під час обшуку в його будинку поліція виявила зброю, але вона не має відношення до стрільби. Затриманий назвав також місце, де позбувся доказів.

Повідомляється, що коли 3 листопада священик вийшов з коми, він заявив, що його поранив «ревнивий чоловік» однієї з коханок. «Священник дуже зосереджений на сексі, він дуже ініціативний з жінками», — розповіло джерело Le Parisien.

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...