Справа не в зовнішності? Психологи назвали лише одну рису, яка робить людину неймовірно привабливою

Науковці рекомендують розвивати в собі цю рису, щоб уміти вибудовувати глибокі стосунки з іншими людьми, передають Патріоти України.

Британський психолог Імонн Фергюсон ініціював дослідження, під час якого було виявлено, що найпривабливішою людину робить її вміння співпереживати іншим. Виявляється, що магнетизмом нас наділяє саме людяність. Ця особлива здатність співчувати й розділяти почуття інших перекриває фізичну красу чи будь-які інші риси характеру.

Як співчуття впливає на особисті стосунки

Науковці переконують, що емпатія є фундаментальною рисою характеру для побудови гармонійних і довготривалих взаємин. Оскільки співпереживання дозволяє глибше розуміти почуття та переживання партнера. А це у свою чергу створює атмосферу довіри та взаєморозуміння у парі. Психологи говорять, що іноді жінки можуть навіть не усвідомлювати, що для них співчуття є важливою рисою характеру чоловіків. Фергюсон вважає, що саме емпатія робить чоловіка найпривабливішим і здатним вибудовувати міцні відносини.

Дослідження показали, що саме в емпатичних партнерів виходить вибудовувати міцні та довготривалі стосунки. І це стосується не лише закоханих пар. Психологи переконують, що ділові комунікації, які ґрунтуються на взаємодовірі, розумінні та співпереживанні, є більш прибутковими, вигідними й довготривалими.

Співчуття, як зазначають учені, це не ознака чутливості, а справжня мужність та сила. Саме тому ця риса людської особистості робить людину магнетичною та привабливою в очах інших. Розвиваючи в собі емпатію, здатність розуміти почуття та співпереживати, ми не лише покращуємо свої стосунки з іншими людьми, а й стаємо щасливішими та успішнішими.

"Коли задовбав вже той ліс": У Києві помітили лося, який блукає між будинками (відео)

середа, 18 вересень 2024, 13:51

У Шевченківському районі Києва заблукав лось. Про це 18 вересня в Telegram повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації, передають Патріоти України. Співробітники комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) та "Київського зоопарку...

"Вони усі - "п'ята колона РФ": Відомий комік та військовослужбовець потрапив у скандал через заяву про феміністок

середа, 18 вересень 2024, 13:27

Військовослужбовець, що отримав тяжке поранення, а до війни комік Віктор Розовий відзначився скандальною заявою про українських представниць феміністичного руху, назвавши їх "п'ятою колоною" РФ. Такий твіт він залишив у соцмережі Х, передають Патріоти ...