Справа про вбивство Шеремета: Суд ухвалив нове рішення щодо підозрюваної Кузьменко

Підозрювану у вбивстві журналіста Павла Шеремета у липні 2016 року у Києві, волонтерку та дитячу кардіохірургиню Юлію Кузьменко у вівторок, 24 грудня, залишили під вартою до 8 лютого 2020 року. Фігурантці справи відмовили у задоволенні апеляційної скарги, передають Патріоти України.

У суді вислухали двох свідків – колишнього чоловіка підозрюваної Дмитра Кузьменка, а також головного лікара медзакладу, у якому працювала жінка Володимира Жовніра. Взяти на поруку Кузьменко були готові десятки осіб.
Також під час свого виступу адвокат Кузьменко Влад Добош попрохав звільнити підозрювану з-під варти. За його словами, на момент убивства Шеремета жінка була удома, підозрюваного – Андрія Антоненка бачила лише тричі, а з підозрюваною Яною Дугарь познайомилася нещодавно.

Коли слово надали Кузьменко, вона заявила, що ніколи не знала вбитого журналіста та навіть не чула про нього до його загибелі. Жінка попросила, аби її звільнили з-під варти, та сказала, що хоче "повернути собі чесне ім'я як волонтер та лікар".

Водночас прокурор просив суд звернути увагу на те, що останніми роками Кузьменко придбала собі машину і дім.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...