Справа "ПриватБанку" отримала новий поворот: У "Борисполі" терміново посадили літак, проходить спецоперація

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" здійснив посадку літак, який вилетів з Дніпра. Правоохоронці проводять спецоперацію, яка може бути пов'язана зі справою "ПриватБанку". Про це повідомили джерела "РБК-Україна" в Державній авіаційній службі, передають Патріоти України.

За словами співрозмовника, проходить секретна операція правоохоронних органів України, яка може бути пов'язана зі справою "ПриватБанку". Він також зазначив, що люди, які летіли на цьому борту, не виходять з літака.

За даними джерел, опитаних РБК-Україна, на борту міг знаходитися колишній перший заступник голови правління "ПриватБанку". Зокрема, до націоналізації банку таку посаду займали Олег Гороховський та Володимир Яценко. Ще один співрозмовник видання підтвердив, що на борту знаходиться колишній перший заступник голови правління банку Володимир Яценко.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...