Справа, що сколихнула все Закарпаття: Затримано підозрюваних у резонансній стрілянині у Мукачевому, - ЗМІ

На Закарпатті у смт. Нижні Ворота Воловецького району силовики затримали кількох осіб, які, ймовірно, пов'язані з стріляниною у Мукачеві, повідомляють Патріоти України з посиланням на Mukachevo.net Затримання пройшло близько 22:00 на посту поліції у Нижніх Воротах.

Два автомобілі на львівській реєстрації Mercedes G-Glass та Toyota Land Cruiser 200 прямували до Закарпатської області.За інформацією місцевого видання, затримання відбулося у справі про нещодавню стрілянину в Мукачеві.

"Спецоперація на Нижніх Воротах. Одне зі збройних злочинних угруповань, можливо, причетних до останніх подій, заїжджало в область зі зброєю. Спецслужби затримали відразу кілька автомобілів на львівських номерах Mercedes G-Glass і Toyota. Ймовірно, щоб продовжити розбірки. В автомобілі – купа зброї. За моєю інформацією, це люди-то львівського кримінального авторитета Полікарпа", – додав закарпатський журналіст Віталій Глагола.

Нагадаємо, 7 лютого о 10 ранку до поліції надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Сєченова. Поранення отримали двоє чоловіків. Депутати Мукачівської міськради звернулися до президента Володимира Зеленського із закликом надати місту невідкладну і дієву правоохоронну допомогу. Вони також попросили змінити керівництво міського управління поліції на фахівців з інших регіонів країни.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...