Справа Шеремета: Аваков не виглядав впевненим у тому, що заарештовані саме вбивці, - посол США

На сьогоднішній день декілька держав-партнерів України вивчають можливість допомоги в розслідуванні вбивства Шеремета.

Аваков сам не впевнений? Фото: inforesist.org.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звернувся за допомогою до кількох країн для розслідування справи про вбивство журналіста Павла Шеремета. Про це в ході спілкування з журналістами у Києві заявив тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор, передають Патріоти України.

За його словами, Аваков провів дуже докладний брифінг для іноземних послів. На сьогоднішній день декілька держав-партнерів України вивчають можливість допомоги в розслідуванні вбивства Шеремета.

Разом з тим дипломат висловив невпевненість у тому, що Аваков особисто переконаний у вині тих, кому висунуто офіційні звинувачення у даній справі.

“Він не повідомив нам про свої висновки, але він сказав, що попереду багато роботи”. Тому я дійсно не думаю, що він і сам впевнений”, – сказав Тейлор.

Нагадаємо, у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета правоохоронці підозрюють щонайменше п’ять осіб: медсестру одного з парашутно-десантних батальйонів Яну Дугарь, лікаря і волонтерку Юлію Кузьменко (“Лисиця”), музиканта і добровольців Андрія Антоненка (“Riffmaster”), добровольців Владислава та Інну Грищенко (“Бучу” і “Пуму”). Напередодні стало відомо, що Кузьменко подала в суд через висловлювання Авакова.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...