Справа у "повітряних бомбах": Вчені розгадали таємницю Бермудського трикутника

Дослідники впевнені, що змогли розгадати таємницю Бермудського трикутнику, де зникають кораблі й літаки. Для дослідження науковці скористалися знімками із супутників, повідомляють Патріоти України із посиланням на видання Big Think.

У регіоні в північній частині Атлантичного океану зникла і розбилася величезна кількість літаків і кораблів. Метеорологи запропонували гіпотезу, яка багатьом здається найбільш правдоподібною.

На думку дослідників, аварії в Бермудському трикутнику можуть викликати шестикутні хмари. Вони здатні створювати потоки зі швидкістю вітру в 270 км/год. Подібні явища можуть провокувати падіння літаків і затоплення кораблів.

Вчені вивчили знімки з супутника і встановили, що деякі хмари можуть досягати 80 км. Хвилі всередині хмар водночас досягають 13 метрів. Додатково присутня потужна турбулентність, яка дуже небезпечна для літаків. За словами науковця Ренді Червені, шестикутні хмари виступають такими собі "повітряними бомбами". Все, що потрапляє у цю область тоне або ламається.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...