"Справам Майдану - Труба?": Родичі Героїв Небесної сотні вийшли на мітинг біля офісу Зеленського (фото)

Десять днів тому адвокати і правозахисники направили спільне звернення до всіх органів влади з чітким планом, як не допустити розвал справ Майдану.

8 листопада родичі загиблих Героїв Небесної Сотні, учасники Революції Гідності, їхні адвокати і правозахисники прийшли до Офісу президента на Банковій у зв'язку з загрозою "злити" справи Майдану. Патріоти України публікують яскраві фотографії мітингу.

Причиною їхнього невдоволення став той факт, що через реформи генпрокуратури справи Майдану мали перейти в Державне бюро розслідувань. Люди впевнені, що в даному відомстві для їх розслідування немає ні кадрів, ні досвіду ведення даних справ. Десять днів тому адвокати і правозахисники направили спільне звернення до всіх органів влади з чітким планом, як не допустити розвал справ Майдану.

Джерело: Апостроф

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...