Справді "високодуховні": На Волині представники УПЦ МП, виселяючись з парафіяльного будинку, прихопили... унітаз

У селі Сокіл (Рожищенська громада, Волинська область) представники УПЦ МП покинули будинок, який належить місцевій парафії Православної церкви України, залишивши у ньому "голі стіни". Про це пише місцеве видання "Район Рожище", передають Патріоти України.

За словами селян, з будинку демонтували усю сантехніку, навіть ванну та унітаз. Меблі сантехніку та інші речі вивозили протягом тижня.

На опублікованому відео видно, він зовсім пустий. Щоправда, предстаники МП все ж залишили батареї на стінах.

Зазначимо, що за цей будинок сперечалися представники ПЦУ і УПЦ МП. Після переходу громади до Православної церкви України, нечисленні прихильники Московського патріархату відмовилися звільняти будинок, що належав церковній громаді.

Схожий інцидент трапився у травні 2022 року в Дрогобичі Львівської області. Там священник УПЦ МП після того, як дізнався про рішення парафіян перейти до ПЦУ, вивіз з храму весь церковний інвентар, ікони та дзвони, які були куплені за кошти громади. Він залишив після себе "голі" стіни.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...