Справи сімейні: Андрій Шевченко оголосив війну своєму куму і може посісти його місце на чолі УАФ, - ЗМІ


Як повідомляли Патріоти України екс-тренер збірної України 44-річний Андрій Шевченко провів брифінг, на якому пояснив, чому покинув національну команду. За словами Шевченка, йому не запропонували новий контракт після Євро. В нього була домовленість в Українською асоціацією футболу про продовження контракту, але пропозиції так і не надійшло.

Це кардинально відрізняється із позицією його кума - керівника УАФ Андрія Павелка, який заявив, що тренер покинув свою роботу через бажання отримати досвід на клубному рівні. Позиції Шевченка та Павелка стали протилежні.

Шевченко мешкає в Лондоні. В Україні він не має інтересів. Виглядає дивно, коли екснаставник збірної проводить на батьківщині вже майже два тижні. За останній час Шевченко відвідав хокейний матч, гру першої ліги в Житомирі, базу "Шахтаря" та зібрав спеціальну пресконференцію, щоб пояснити свою позицію. Тепер потрібно зрозуміти: це іміджева складова у бажанні відбілити свою репутацію, чи,можливо, амбіції залишитися в українському футболі?

Тренерські посади в "Динамо" та "Шахтарі" зайняті. Олександр Петраков став виконувачем обов'язків тренера збірної, а його потенційною заміною має стати Сергій Ребров, коли вирішить питання відходу із "Аль-Айну". Контракт тренера чинний тільки протягом року. Навряд чи Шевченко зможе повернути посаду, чи має великі амбіції працювати зі збірною після пяти років роботи. Можливо, він націлився на посаду Павелка? Вибори керівника УАФ будуть у наступному році.

Останні два тижні Шевченко був активним в медійному просторі

Поки про ніякі варіанти роботи в Європі навіть мови немає. В "Мілані" все спокійно у Стефано Піолі. Інші варіанти навіть не обговорюється. Робота зі збірною Узбекистану виглядає, як відвертий вкид.

Найближчі пів року дадуть відповідь на питання майбутнього Шевченка. Якщо він хоче розвиватися в ролі тренера, то має шукати собі роботу. Тренер в його статусі, маючи тільки п'ять років практики за плечима, не має права довго сидіти без роботи. Якщо має амбіції керувати УАФ, то заявити про старт своєї передвиборчої кампанії та амбіції.

Джерело: Газета.ua

Яка категорія українців може достроково вийти на пенсію і отримувати виплати - пояснення

понеділок, 29 квітень 2024, 8:52

В Україні певна категорія громадян може вийти на пенсію достроково. Перелік осіб, які мають на це право та умови призначення таких пенсій визначено статтею 115 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" Про це розповіли у Пе...

Вперше на конкурсі краси високого рівня перемогла 60-річна жінка. Прекрасна аргентинка, що випередила 34 молоденькі кандидатки, розкрила секрет блискучої зовнішності

понеділок, 29 квітень 2024, 8:15

Днями відбувся конкурс краси "Міс Всесвіт Буенос-Айрес". Його переможницею вперше за історію подібних конкурсів стала 60-річна жінка, яку звати Алехандра Родрігес. Вона обійшла 34 кандидаток, які набагато молодші за неї. Про це пише видання Independent...