"Справжні патріоти зараз голі й босі!": Ірена Карпа розповіла, як її захейтили за елегантний вигляд на французькому ТБ

Українська письменниця, блогерка та співачка Ірена Карпа розповіла, що під час війни її захейтила її колишня подруга через яскраву помаду та красивий одяг. Цим вона поділилась у випуску шоу Ебаут, присвяченому стосункам з друзями, передають Патріоти України.

«Людей поплавило під час війни. Мені прилетів такий хейт від людини, яка клялася мені у «вічній любві»… і тут прилітає такий хейт під час війни, що я нафарбована червоною помадою, а справжні патріоти живуть в одних трусах весь цей час. А я, бачте, на телебаченні французькому з’явилася у сукні і в помаді, а не заплакана і в якійсь роздертій футболці. Вибачте, с**ялі мені, сидячи в Парижі, йти і показувати, що я в якійсь роздертій футболці? Це було якраз про те, щоб показувати victory face і те, що ми такі самі як ви, тобто, що ми сильні і ми європейські.

Я це дуже свідомо зробила — не вдягати вишиванку, не показувати екзотичний бік, а власне показувати, що ми такі самі люди, як ви. Подивіться, ось мої подруги-дизайнерки, які зараз у Госпітальєрах, ось мої друзі письменники, які пішли на передову, ось мої архітектори, ось науковці. Був посил, власне, про це.

Але людина мене прокляла і побігла про це розказувати усьому київському establishment-у, це було дуже смішно. Пройшло 100 днів війни, а одна тьотя високопоставлена досі говорить про моє плаття і помаду", — розповіла Карпа.

Нагадаємо, Ірена Карпа тривалий час живе у Парижі. Вона одружена з нащадком Віктора Гюго Людовіком-Кирилом Требюше. Разом вони виховують двох доньок Карпи від попереднього шлюбу. З 2015 Карпа року посідає посаду першої секретарки з питань культури посольства України у Франції, а також є членкинею Українського ПЕН.

Смертельна загроза? Імплантат компанії Маска, вживлений у мозок людини, вперше вийшов із ладу

п’ятниця, 10 травень 2024, 11:30

Перший встановлений людині імплантат компанії Neuralink, якою володіє американський бізнесмен та мільярдер Ілон Макс, вийшов з ладу після того, як з мозку було витягнуто кілька ниток, що реєструють нейронну активність. Про це повідомляє The Hill. Компа...

"Аналогов нет": У Москві салют до 9 травня запустили просто у натовп

п’ятниця, 10 травень 2024, 11:24

На південному сході Москви салют до 9 травня запустили просто у натовп. Внаслідок інциденту постраждала людина, яка тікала від палаючих частинок. Про це повідомляють російські телеграм-канали. Під час салюту до Дня Перемоги у московському районі Кузьми...